Выберете дизайн форума: [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: Igar-ok  
Форум » Киносток » Киносток » Заявки наших Пользователей. (Можно попросить фильм который вы не нашли у нас на сайте.)
Заявки наших Пользователей.
AdminДата: Среда, 25.11.2009, 01:35:55 | Сообщение # 1
Admin
Заблокированные
Сообщений: 211
Награды: 151
Репутация: 360
Статус: Offline
Доброго времени суток, уважаемые Посетители нашего сайта!!!

В этой теме предлагаю оставлять ваши заявки о том какой фильм Вы бы хотели посмотреть на нашем сайте, а мы постараемся по возможности разместить эти фильмы для просмотра!

 
DanielzemДата: Вторник, 07.03.2017, 03:17:06 | Сообщение # 1251
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
best guide kilimanjaro umbwe
book a tour Altezza marangu
sales climbing rongai
https://en.altezza.travel/route/lemosho - tourism with Altezza kilimanjaro lemosho
climb marangu
hiking cheap kilimanjaro marangu
 
DouglasFetДата: Вторник, 07.03.2017, 10:50:36 | Сообщение # 1252
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
п»їRevigorarea concurenИ›ei pe piaИ›a de supraveghere video
http://www.videosecurity.md/ - Sistem integrat de supraveghere

Din Editor
ГЋn cДѓutare de И™tiri de varДѓ eИ™antion, ne-am Г®ndreptat atenИ›ia asupra faptului cДѓ declinul de varДѓ obiИ™nuitДѓ Г®n activitatea din acest an pentru un motiv oarecare a manifestat cel mai puИ›in. Se pare cДѓ ramura este intensificatДѓ atГўt din punct de vedere tehnic, cГўt И™i Г®n piaИ›Дѓ. DupДѓ cum urmeazДѓ, mulИ›i dintre profesioniИ™tii vor fi Г®n curГўnd nu se ridica la cititor de И™tiri constantДѓ, chiar dacДѓ Г®n mod direct legatДѓ de activitatea prof. Prin urmare, am decis sДѓ oferim instanИ›Дѓ noua forma de material de ziar & mdash; Digest recenzie. ГЋn aceastДѓ camerДѓ nu va fi de patru, И™i ca un antet pentru orice motiv pentru a digera comentarii & laquo; Stick & raquo; linii de cГўntece. AceastДѓ listДѓ de redare, aparent inspirat de memoriile despre vacanИ›ele de varДѓ И™i melodii Г®nsemnДѓri fДѓrДѓ griji de radio pe plajДѓ.

ГЋn multe feluri, una dintre valorile fundamentale ale lumii moderne este acum devine previzibil. Termenul este introdus treptat, iar Г®n lumea afacerilor, care apare Г®n lexiconul de agenИ›ii de vГўnzДѓri, agenИ›ii de publicitate, ingineri. Cu toate acestea, desigur, un rol deosebit este atribuit de predicИ›ie. Se pare cДѓ o economie planificatДѓ pe care punerea sa Г®n aplicare pentru & laquo; socialismului dezvoltat & raquo; ernichat Г®mpreunДѓ Г®ntreaga lume civilizatДѓ, ea Г®nvinge o scarДѓ globalДѓ. Numai cДѓ Г®n loc de & laquo; principalele direcИ›ii de dezvoltare & raquo;, luate la urmДѓtorul congres al partidului, sursa de cifre sunt o companie specializata in munca de cercetare de piaИ›Дѓ. Pe mДѓsurДѓ ce aceste rapoarte sunt adevДѓrate И™i care o parte din cifra plДѓtitДѓ pentru companiile lor nu se angajeazДѓ sДѓ judece. Totul merge la faptul de a avea Г®ncredere previziuni. ГЋn cele din urmДѓ, cei care vДѓd soluИ›iile de pe piaИ›Дѓ, care sunt ghidate de aceste aceleaИ™i caracteristici. Cu alte cuvinte, Г®n orice caz, avem de-a face cu planificarea, chiar dacДѓ deghizat ca & laquo; profetie & raquo ;.

ГЋn cazul Г®n care sДѓ se mute? [/ B -

PiaИ›a mondialДѓ CCTV a devenit obiectul atenИ›iei cercetДѓtorilor 10 ani Г®napoi & mdash; cГўnd a devenit clar cДѓ & laquo; Big Brother & raquo; restul nu, precum И™i acumularea dДѓunДѓtoare a terorismului la nivel mondial, И™i rivalitatea tehnologicДѓ & laquo; un analog la digital & raquo; Г®n mod inevitabil, se va deplasa Г®n direcИ›ia intereselor sistemelor de reИ›ea pentru clienИ›i. Hardware-ul industriei legat cu atenИ›ie la crearea de componente electrice, concentrate geografic Г®n Asia, И™i Г®ntreprindere foarte mare din Republica PopularДѓ ChinezДѓ, sunt folosite pentru a lucra intr-un mod de pornire planificat. Cu software-ul tot mai distractiv И™i mult mai puИ›in previzibil, deoarece dezvoltatorii moderni nu sunt legate de geografie И™i structura cererii este de aИ™a naturДѓ Г®ncГўt o soluИ›ie bunДѓ nu are Г®n mod necesar sДѓ fie vГўndute sub marca unei companii mari. O piaИ›Дѓ VSaaS anumitДѓ perioadДѓ de timp (aceastДѓ abreviere decodificat de & laquo; supraveghere video ca un serviciu & raquo;, ramurДѓ de obicei notatДѓ soluИ›ie tulbure) a fost Г®ntr-o poziИ›ie neobiИ™nuitДѓ: cercetДѓtorii l-au atribuit IT, este protecИ›ia. PГўnДѓ Г®n 2016, Г®n cele din urmДѓ, & laquo; nor & raquo; complet precizate Г®n industria CCTV.
http://supravegherecamerevideo.ro/image/cache/data/kit-dvr-16-INT-%2B-EXT-800-500x500.jpg [/ img -

Potrivit companiei de transparenИ›Дѓ Cercetare de piaИ›Дѓ, creИ™terea anualДѓ a volumului total al pieИ›ei globale de supraveghere video Г®n urmДѓtorii cinci ani se va ridica la 19,1%. supraveghere video de reИ›ea la toate va creИ™te ritm mai zburdalnic & mdash; 24,2% pe an; acesta este conectat la o deplasare digitalДѓ analogic activ observatДѓ pe o scarДѓ globalДѓ, cu excepИ›ia, probabil, regiunea Asia-Pacific. BazatДѓ pe credinИ›a motivaИ›iei clienИ›ilor, experИ›ii au atribuit creИ™terea interesului Г®n & laquo; cifra & raquo; cДѓ televiziune are practic oriunde И™i graba la tehnologia cea mai Г®naltДѓ definiИ›ie, bazatДѓ pe utilizarea camerelor digitale.
diferenta vizual tangibil calitatea imaginii devine un argument Г®n favoarea camerelor bazate pe IP si sisteme de supraveghere video de reИ›ea.
AИ™a cДѓ Makar, camerele de luat vederi ele Г®nsele sunt de vГўnzare bine acum И™i Г®n viitor, cererea pentru ele va creИ™te. Dar, o cerere previzibilДѓ pentru stocare И™i Г®nregistrare video Г®ncetinit oarecum Г®n dezvoltarea sistemului: clienti & laquo; a vДѓzut prin & raquo; Servicii de acoperit de nori. & Laquo; Cluster & raquo; Se eliminДѓ necesitatea de a achiziИ›iona magazin de hardware, de Г®nregistrare И™i afiИ™are a datelor Г®n proprietate & mdash; cu excepИ›ia, desigur, camere de reИ›ea.
ГЋntr-un efort de a evidenИ›ia cel mai important sector de piaИ›Дѓ agenИ›ii de publicitate verticale de supraveghere nu determinДѓ pe deplin cu supraveghere video de oraИ™. ГЋn cazul Г®n care atribuite sistemelor urbane de transport, acest sector se va ocupa circa 15 la sutДѓ din volumul pieИ›ei mondiale. Dar, dupa cum scopurile И™i obiectivele sistemelor de supraveghere video ale oraИ™ului sunt dincolo de controlul traficului, atunci existДѓ unele neconcordanИ›e. ГЋn general, cercetДѓtorii nu sunt confundate.
Din punct de vedere geografic, mai mult de o treime din volumul de pe piaИ›a mondialДѓ este concentratДѓ Г®n America de Nord. Apoi, existДѓ o competitivitate mai rigidДѓ Г®n sverhtehnologichny pieИ›ei. America este prinderea Г®n ceea ce priveИ™te volumul Г®n Asia. Dezvoltarea economiei Chinei creeazДѓ cerere masivДѓ pentru sisteme de supraveghere video, dar Г®n structura cererii dominДѓ echipamentele analogice: o fracИ›iune mare de clienИ›i este limitat la doar camera foto de bazДѓ. Zelul pentru a automatiza managementul И™i implementarea de analizДѓ video, specifice И›Дѓrilor occidentale sisteme, este contrabalansatДѓ de forИ›Дѓ de muncДѓ ieftinДѓ, inclusiv operatorul. ГЋn aceste criterii a reveni VMS-software-ul este o mare problemДѓ.

Cine e mai Г®ntГўi? [/ B -

In viitorul apropiat, cercetДѓtorii sunt Г®nclinaИ›i sДѓ creadДѓ cДѓ China se aratДѓ chiar nu numai Г®n calitate de consumator, И™i ca producДѓtor. Aproape monopolizat crearea de componente electrice, cu unele companii chineze de cГўnd piaИ›a a Г®nceput sДѓ dea semne de furie pe diferite pieИ›e. ГЋn industria de supraveghere video, potrivit rapoartelor cercetДѓtorilor, le-a dezvoltat deja o serie de confruntДѓri promoИ›ionale. O companie Hikivision si Dahua deja descris Г®n listele celor mai mari producДѓtori de echipamente de supraveghere video, cu privire la poziИ›iile de vГўrf.
In mijlocul anului & laquo; actualizate & raquo; rapoarte cu privire la rezultatele pentru prima datДѓ Г®n 2013, И™i a devenit clar faptul cДѓ volumul de companie Hikivision brut a intrat Г®n favorit mondial. Cu toate acestea Г®ntr-o supraveghere video de reИ›ea continuДѓ sДѓ conducДѓ comunicДѓrile Axei. LuГўnd Г®n considerare faptul cДѓ regiunile prioritare companiile sunt diferite & mdash; Hikivision de lucru foarte strГўns pe piaИ›a asiaticДѓ mai Г®ntГўi cu camere analogice И™i Axis & laquo; Huse & raquo; America, Africa И™i Europa & mdash; echilibrul atins poate persista Г®ncДѓ ceva timp. ГЋn cazul Г®n care una dintre companiile care sunt un pic mai jos pe listДѓ un pic de piaИ›Дѓ, nu Г®ndrДѓznesc sДѓ apДѓsaИ›i favorite Г®n laquo lor & nativ & raquo; regiuni. Apoi, totul poate fi mult mai distractiv.
ГЋn mod curios, creИ™terea cererii de supraveghere video de cea mai Г®naltДѓ definiИ›ie, ca urmare a rДѓspГўndirii HD Г®n domeniul video, intern И™i de televiziune producДѓtorii chinezi remarcat dezvoltДѓ propriile standarde de transmitere a semnalului digital, printr-un cablu coaxial. In mijlocul anului Dahua a declarat cДѓ apariИ›ia HDCVI de auto-referinИ›Дѓ, a urmat cГўteva luni mai tГўrziu, rДѓspunsul Hikvision & mdash; HDTVI standardul. Nu atГўt de mult timp Г®n urmДѓ, a devenit clar faptul cДѓ firma Hikvision, contrar opiniei populare, nu a dezvoltat HDTVI, И™i a dobГўndit tehnologia И™i chips-uri adecvate Г®n California dezvoltator Techpoint. Specialistii din industrie au exprimat suspiciunile cДѓ standardele, care diferДѓ Г®ntr-o singurДѓ Г®n formДѓ de litere ale titlului, Г®n general, nu de mult diferДѓ unul de altul. ГЋn acelaИ™i timp, ambele declarate & laquo; deschis & raquo;, dar pentru documentaИ›ia tehnicДѓ И™i instrumentele de care aveИ›i nevoie sДѓ vДѓ Г®nscrieИ›i ca un partener al producДѓtorului respectiv. Destul de clar, cДѓ a motivat aceastДѓ piaИ›Дѓ de publicitate site-ul este frontul asiatic, Г®n cazul Г®n care astfel cum a condus anterior de cablul coaxial. Dar este posibil ca o serie de decizii vor Г®ncepe sДѓ aparДѓ И™i Г®n vecinДѓtate, Г®n cazul Г®n care este vorba de producИ›ia de masДѓ, acest lucru poate avea ca rezultat echipamentul cu o preИ›uri extraordinar de mici.
Г®mbinare

Presiunile preИ›urilor de furnizori ca Г®nainte de a conduce la stratul inferior al kommodizatsii piaИ›Дѓ & mdash concurente; transformarea celulelor Г®ntr-un fel de produse de bunuri de larg consum. ScДѓderea preИ›urilor nu este profitabil la Г®nceput de producДѓtori cu cea mai mare capitalizare a brand-ului, ca И™i Г®ntreaga istorie, acumularea de reputaИ›ie И™i a investiИ›iilor Г®n cercetare И™i dezvoltare pentru tot ceea ce deprecia. Toate la fel, existДѓ o serie de mДѓsuri promoИ›ionale, menite sДѓ contracareze kommodizatsii. Asa ca, compania japoneza are Canon, ponС‘sshaya anumite pierderi din piaИ›a de pe piaИ›a internДѓ И™i & laquo; semi & raquo; aparat de fotografiat, Г®n legДѓturДѓ cu introducerea masivДѓ Г®n viaИ›a de telefoane, inversГўnd un an s-au adunat pentru a paria pe crearea de camere CCTV. Se pare rezonabilДѓ Г®n Г®ntregime: Canon experienИ›Дѓ foarte decente Г®n producИ›ia И™i vГўnzarea de aparate foto И™i camere video, care ar fi complet transformatДѓ Г®ntr-o poziИ›ie pe piaИ›a de sisteme de supraveghere video. PГўnДѓ la un anumit moment al eforturilor companiei nu a fost atГўt de vizibil pe fundalul unei supraГ®ncДѓlzirii generale a pieИ›ei, dar Г®n И™tiri iunie feed-uri au adus o senzaИ›ie: Canon absorbit 1 al furnizorului VMS-cunoscut al software-ului & mdash; Firma Milestone. Comunicatul de presa spune despre capacitatea sinergiei 2-renumite branduri, dar sceptici aici remarcat faptul cДѓ rata acestei pДѓrИ›i este riscant: Г®n reputaИ›ia Milestone joacДѓ un rol important Г®n special independenИ›a companiei. ГЋn general, critici И™i lasДѓ loc pentru dezvoltarea pozitivДѓ a evenimentelor & mdash; Faptul cДѓ Canon este o tradiИ›ie pentru producerea de sisteme optice de Г®naltДѓ calitate pentru megapixeli. Iar optica este acum unul dintre locurile cele mai Г®nguste de piaИ›Дѓ.
In timp ce cei mai mulți experți întreabă dacă marca de conectare figura Canon și piatră de hotar în formă de manifest, a sunat și suspiciunile că acest exemplu va fi contagios: spun ei, nu este ultimul dintre fuziuni mari în 2016. Pe una din resursele au fost judecăți care concurează cu Axa și Hikvision privind volumele de vânzări producător chinez companie DaHua & laquo; poate complet & raquo; cumpărare sud-american de Pelco. Așa cum am scris mai sus, există posibilitatea ca exista un jucător capabil să alunge Giants pe laquo lor & nativ & raquo; zone. După ce a achiziționat Pelco, Dahua acces automat al amplificării pe piața nord-americană, în cazul în care vânzările sistemului măsurat și reputația de brand este încă mare & mdash; în ciuda faptului că, de la achiziționarea sa, în 2017, Pelco Schneider preocupare încet, dar poziția dreptaci. Punerea în aplicare în SUA ar deveni un tampon bun de numerar Dahua în cazul Hikivision ar începe să-i împingă pe piața internă din China. Captura într-un singur: autoritatile din America de Sud pot împiedica achiziționarea, ca pe baza problemelor de securitate economică a opiniei o astfel de afacere ar fi de neînțeles. Și în plus, potrivit presei din America de Sud, din când în când un val de mesaje paranoide care conțin componentele ansamblului chineză în interiorul spyware și programe dăunătoare din care amenință securitatea națională a Statelor Unite.
ГЋn orice caz, Г®n scopul de a supravieИ›ui Г®ntr-o cursДѓ competitiv, aveИ›i nevoie de un foarte activ & laquo; muta & raquo;. gape uИ™or & mdash; end. Mai exact, din moment ce sa Г®ntГўmplat una dintre piaИ›Дѓ de supraveghere video Veteranilor & mdash; Compania britanicДѓ dedicatДѓ Micros, de obicei, specializat Г®n soluИ›ii video. Formal, compania Г®ncДѓ mai existДѓ, dar veniturile sale de peste 8 ani a scДѓzut de trei ori, И™i a crescut la mai mult de douДѓ ori pe piaИ›Дѓ Г®n care opereazДѓ. Din punct de vedere tehnic, brand-ul este un pariu foarte deteriorat pe sistemele proprietare: adevaratul moment al platformelor deschise Г®nvinge cu Г®ncredere. Poate cДѓ poziИ›ia DM nu este pierdut, compania poate prezenta entuziasm pentru orice piaИ›Дѓ din Asia jucДѓtor ca & laquo; taxa de intrare & raquo; pieИ›ele din Europa, America И™i Africa. Cursa este Г®n plinДѓ desfДѓИ™urare, iar traficul este Г®ncДѓ strДѓluceИ™te Г®n culoarea verde.

4141

;
 
VlaswemДата: Вторник, 07.03.2017, 14:00:42 | Сообщение # 1253
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Целый вечер пересматривал данные интернет, при этом к своему восторгу открыл крутой веб-сайт. Смотрите: https://farm-pump.com.ua/sustanon.html - farm-pump.com.ua . Для меня этот вебсайт явился очень полезным. Всем пока!
 
GordeyPoosyДата: Вторник, 07.03.2017, 14:02:47 | Сообщение # 1254
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Пол дня исследовал контент сети, при этом к своему удивлению обнаружил крутой вебсайт. Вот: http://servicegood.com.ua/cleaning.html - servicegood.com.ua . Для нас вышеуказанный веб-сайт показался довольно неплохим. Всего наилучшего!
 
CharliezemДата: Вторник, 07.03.2017, 14:19:42 | Сообщение # 1255
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
umbwe route map
hiking cheap kilimanjaro machame
rongai route kilimanjaro
https://en.altezza.travel/route/northern-circuit - https://en.altezza.travel/route/northern-circuit
price kilimanjaro rongai
hiking cheap machame
 
VladlenBetДата: Вторник, 07.03.2017, 15:53:25 | Сообщение # 1256
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Утром изучал содержание сети интернет, случайно к своему восторгу обнаружил отличный сайт. Вот смотрите: http://ka4alka.com.ua/inekcii/vinstrol - http://ka4alka.com.ua/inekcii/vinstrol . Для нас этот ресурс произвел радостное впечатление. Успехов всем!
 
GlebCluseДата: Вторник, 07.03.2017, 16:26:09 | Сообщение # 1257
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Все утро изучал материалы сети, и к своему удивлению увидел восхитительный вебсайт. Я про него: https://www.stuloff.com.ua/kuhni/kuhonnye-stoly/ - www.stuloff.com.ua . Для нас данный ресурс произвел радостное впечатление. Хорошего дня!
 
GerasimlerneДата: Вторник, 07.03.2017, 17:52:35 | Сообщение # 1258
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Много разглядывал данные инета, случайно к своему удивлению открыл лучший ресурс. Вот ссылка: http://www.fashioncarpet.com.ua/katalog-kovrovykh-dorozhek.html - fashioncarpet.com.ua . Для нас вышеуказанный веб-сайт оказал незабываемое впечатление. Хорошего дня!
 
VladislavtubДата: Вторник, 07.03.2017, 17:56:02 | Сообщение # 1259
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Некоторое время изучал данные инет, и к своему удивлению заметил замечательный вебсайт. Вот посмотрите: https://www.booker.in.ua/ - www.booker.in.ua . Для нас этот ресурс оказался очень привлекательным. Всего наилучшего!
 
MaksimNuhДата: Вторник, 07.03.2017, 18:18:39 | Сообщение # 1260
Новичок
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Прошлым вечером разглядывал материалы интернет, неожиданно к своему удивлению увидел прекрасный ресурс. Вот гляньте: http://damaglamura.com/midokalm-instrukciya-po-primeneniyu-cena-otzyvy-analogi/ - мидокалм инструкция по применению цена отзывы . Для моих близких вышеуказанный веб-сайт произвел радостное впечатление. Всем пока!
 
Форум » Киносток » Киносток » Заявки наших Пользователей. (Можно попросить фильм который вы не нашли у нас на сайте.)
Поиск:


Активисты форума

Сообщений: 3090
Сообщений: 2234
Сообщений: 2222
Сообщений: 1883
Сообщений: 1626
Сообщений: 1243
Сообщений: 1041
Сообщений: 1005



 
KinoStok.net фильмы онлайн бесплатно, без регистрации и смс © 2008 - 2024 Контакты: kinostok.net@yandex.ru | Обмен ссылками

 
Яндекс.Метрика